Bänkskivor i terrazzo eller laminat

Till Tonitonköket finns sju bänkskivor i speciellt utvecklade material och kulörer. Tre terrazzo och fyra laminat. Välj bänkskiva och kök från samma palett för ett harmoniskt uttryck eller kombinera två olika paletter för att skapa en fin kontrast.

Toniton Grön Terrazzo

Som delikat konfektyr! En multifärgad terrazzo med en mellanmörk grön ton i basen. Större inslag av stenar i mörk grön, peach och creme gör att den passar lika bra till vårt gröna kök som våra kök i peach och creme. En tålig resin-baserad premium-terrazzo från Italien med mattslipad yta och en tjocklek på 30 mm.

Toniton Grå Terrazzo

Neutral och klassisk. En svart-vit-grå terrazzo  med vit-grå bas. Mindre stenar i det svart-grå spektrat med inslag av brunare toner. Vår mest neutrala terrazzo som passar lika fint till alla våra kökskulörer även om den är mest given i vårt grå kök. En tålig resinbaserad premium-terrazzo från Italien med mattslipad yta och tjocklek på 30 mm.

Toniton Creme Terrazzo

Som fransk nougat med stänk av hav. Tonitons creme terrazzo är en multifärgad terrazzo med en ljus krämig ton som bas. Mellanstora inslag av blågrå toner och bärnstensbruna meleringar. Vår mest varm-ljusa terrazzo som passar lika bra till alla kökskulörer även om våra personliga favoriter är i kombination med blått och creme. En tålig resinbaserad premium-terrazzo från Italien med mattslipad yta och tjocklek på 30 mm.

Toniton Laminat Djup Peach

Som ett hav av plommon med jordiga undertoner. Ett enfärgat supermatt premium-laminat med silkesmjuk yta och ett djup i kulören. Ett innovativt laminat som har nanobehandlats hela vägen igenom och därmed är extra motståndskraftig mot repor och slitage. Andra fördelar är att det knappt lämnar spår efter fingeravtryck och nästan är underhållsfritt. En djup, varm och mycket vacker kontrast till våra kök i peach, blå eller creme.

Toniton Laminat Creme

Ljust krämigt lyxig med en varm underton. Vår laminat creme är ett enfärgat supermatt premium-laminat med silkesmjuk yta. Ett innovativt laminat som som har nanobehandlats hela vägen igenom och därmed är extra motståndskraftig mot repor och slitage. Andra fördelar är att det knappt lämnar spår efter fingeravtryck och är nästan underhållsfritt. Passar utmärkt ton-i-ton med vårt kök i Creme eller som en ljus, krämig neutral kontrast till alla våra övriga kökskulörer.

Toniton Laminat Grön

En sofistikerad skogsgrön. Vår laminat i djup grön är ett enfärgat supermatt högtryckslaminat från Italien. Tåligt, slitstarkt och nästan underhållsfritt. En perfekt ton-i-ton match till vårt gröna kök eller som en härlig nästan grönskande kontrast till vårt Creme-kök.

Toniton Laminat Grå

En cool grafitgrå med djup. Vår laminat grå lutar åt det kallare hållet, ett enfärgat supermatt premium-laminat med silkesmjuk yta och ett djup i kulören. Det är ett innovativt laminat som har nanobehandlats hela vägen igenom och därmed är extra motståndskraftig mot repor och slitage. Andra fördelar är att det knappt lämnar spår efter fingeravtryck och är nästan underhållsfritt. En perfekt match till både vårt blå och vårt grå kök. Eller som en mörk kontrast till våra övriga kökskulörer.