Toniton Colour System är en ny och holistisk syn på produktdesign för interiörer. Vi designar och kombinerar produkter för ytskikt och möbler i matchande material och kulörer. Våra färgkoordinerade produkter gör det lättare för både arkitekter och privatpersoner att skapa vackra hem och offentliga miljöer.

/Tekla, Sebastian, Sander

Produkterna i våra färgpaletter spänner från en sober och naturlig färgskala till mer uttrycksfulla kulörer. Det betyder att du kan skapa olika inredningsstilar beroende på projekt. Återskapa kulörerna från sekelskiftets vackra stuckaturer, lyft fram de milda pastellerna i funkislägenheten eller skapa uttrycksfulla kontor med en färgkoordinerad tråd mellan kök och konferensrum.

Vår ekologiska färg, som är utvecklad av Auro, håller lika hög kvalitet och är lika lätt att applicera som de bästa akrylatfärgerna på marknaden. Skillnaden är att vår färg enbart består av naturliga pigment och att den är helt fri från plast och giftiga lösningsmedel. Den innehåller ett biologiskt nedbrytbart bindemedel och är certifierad VOC-fri. För att göra valet av färg enklare har vi kurerat 43 oklanderliga nyanser att kombinera och välja mellan. Var och en kan även kombineras med strömbrytare, vägglampor, hyllor och andra produkter från vårt färgmatchade sortiment.

Kombinera våra kök och badrumsmöbler med kakel, blandare, väggfärg, lampor och möbler. Matcha våra förvaringslösningar med heltäckningsmattor, väggfärger, bord och stolar. Oavsett hur du kombinerar våra produkter har vi säkerställt att du gör ett bra val och att kombinationerna blir vackra.

Formspråket i våra möbler baseras på enkelheten i de geometriska grundformerna. Med det rena och enkla formspråket vill vi skapa produkter som håller över tid och passar in i många typer av miljöer. Vissa möbler designar och producerar vi själva medan andra utvecklas i samarbete med utvalda designers och producenter.

Toniton är grundat i Stockholm av

Tekla Severin, Artistic Director

 @teklan (på Instagram) är en internationellt erkänd kolorist, inredningsdesigner och fotograf.

Sander Aarts, Head of Product

Sander är finsnickare och produktutvecklare. Tidigare medgrundare till Superfront och Aarts Lundsjö. Det senare ett finsnickeri som bland annat har byggt butiksinredningarna till Acne Studios globalt.

Sebastian Storm, CEO

Sebastian kommer från en bakgrund inom kommunikation där han tidigare ansvarade för det kreativa arbetet på några av de ledande svenska reklambyråerna.

Maila: 

contact@toniton.com

Ring:

08 556 03 303

Butik:

Välkommen till Toniton Färgboutique för att köpa färg, bolla tankar och titta på produkter. Adressen är Götgatan 9, 11646 Stockholm och butiken har öppet
mån 10-17, tis-fre 10-19 och lör-sön 11-15.