Toniton Colour System är en ny och holistisk syn på produktdesign för interiörer. Vi designar och kombinerar produkter för ytskikt och möbler i matchande material och kulörer. Våra färgkoordinerade produkter gör det lättare för både arkitekter och privatpersoner att skapa vackra hem och offentliga miljöer.

/Tekla, Sebastian, Sander

Produkterna i våra sex färgpaletter spänner från en sober och naturlig färgskala till mer uttrycksfulla kulörer. Det betyder att du kan skapa olika inredningsstilar beroende på projekt. Återskapa kulörerna från sekelskiftets vackra stuckaturer, lyft fram de milda pastellerna i funkislägenheten eller skapa uttrycksfulla kontor med en färgkoordinerad tråd mellan kök och konferensrum.

Kombinera våra kök och badrumsmöbler med färgkoordinerat kakel, blandare, väggfärg, lampor och möbler. Matcha våra förvaringslösningar med heltäckningsmattor, väggfärger, bord och stolar. Oavsett hur du kombinerar våra produkter har vi säkerställt att du gör ett bra val och att kombinationerna blir vackra.

Formspråket i våra möbler baseras på enkelheten i de geometriska grundformerna. Med det rena och enkla formspråket vill vi skapa produkter som håller över tid och passar in i många typer av miljöer. Vissa möbler designar och producerar vi själva medan andra utvecklas i samarbete med utvalda designers och producenter.

Toniton är grundat i Stockholm av

Tekla Severin, Artistic Director

 @teklan (på Instagram) är en internationellt erkänd kolorist, inredningsdesigner och fotograf.

Sander Aarts, Head of Product

Sander är finsnickare och produktutvecklare. Tidigare medgrundare till Superfront och Aarts Lundsjö. Det senare ett finsnickeri som bland annat har byggt butiksinredningarna till Acne Studios globalt.

Sebastian Storm, CEO

Sebastian kommer från en bakgrund inom kommunikation där han tidigare ansvarade för det kreativa arbetet på några av de ledande svenska reklambyråerna.

Maila: 

contact@toniton.com

Ring (vardagar 09-17):

08 556 03 303

.

Kom gärna förbi vår studio om du vill titta på produktprover. Du hittar oss på Bergsgatan 53 (Kungsholmen) i Stockholm.