Spis & Fläkt

De fristående spisarna har vi valt att utveckla med Smeg, fläktarna tas fram i samarbete med Røroshetta. Hög ingenjörskonst under rena och tidlösa former är signifikant för båda. Kulörerna harmoniserar med våra kök, väggfärger och kakel. Välj spis, fläkt och kök från samma färgpalett för en lugn och harmonisk känsla i monokroma toner eller kombinera två olika paletter för att skapa en fin kontrast. 

Spis Smeg SPSK60IPS Toniton Grön

Vår gröna spis har en mellanmörk matt ton som är aningen djupare än kulören på vårt gröna kök. Dammig men klar, modern men tidlös. En uppdaterad klassiker med mer stuns. Kombinera den även gärna med vår gröna väggfärg, kakel och möbler för spirande energi eller med accenter ur Toniton’s produkter i Peach för att få helheten att poppa likt smågodis; kolla bara in den gröna terrazzon. Tillsammans med kök, väggfärger och möbler från Toniton’s Creme palett uppstår en mjuk, lätt och krämig känsla och med Toniton’s kök i grått blir uttrycket klassiskt och beständigt. Spis med induktionshäll och självrengörande varmluftsugn (pyrolys). 60 cm bred. Energiklass A, (A+++ -D).

24.995 kr

Spis Smeg SPSK60IBS Toniton Blå

Kall eller varm, sober eller rustik, dämpad eller uttrycksfull. Vår spis i Toniton Blå har en djup grå-blå ton som kan få olika uttryck beroende på kombination. Vi kombinerar den gärna med kök, kakel, väggfärg och möbler från Toniton Creme palett för en varm, omfamnande och harmonisk känsla, eller tillsammans med kök och produkter från Toniton Peach palett för en mer expressiv, internationell och energisk känsla. Tillsammans med Toniton’s grå kök blir uttrycket oklanderligt, klassiskt och beständigt och med det blå köket får du en lugn och sammanhållen palett som går ton i ton. Spis med induktionshäll och självrengörande varmluftsugn (pyrolys). 60 cm bred. Energiklass A, (A+++ -D).

24.995 kr

Spis Smeg SPSK60IPC Toniton Peach

Mjuk och vänlig, trendig och jordnära på samma gång. Vår spis i Toniton peach är en av våra mest uttrycksfulla kulörer; en mellanmörk rosa-brun ton med ett litet varmt gulstick. Vi kombinerar den gärna med kök, kakel, väggfärg och möbler från vår Creme palett för en mjuk, lätt och krämig känsla, eller tillsammans med kök och produkter från vår blå palett för en kall och ball kontrast. Tillsammans med det grå köket blir uttrycket oklanderligt, klassiskt och beständigt och med köket i peach får du en lugn och sammanhållen palett som går ton i ton. Spis med induktionshäll och självrengörande varmluftsugn (pyrolys). 60 cm bred. Energiklass A, (A+++ -D).

24.995 kr

Köksfläkt Cilindrio RV Toniton x Røros

Köksfläkten Cilindrio RV finns i fem matta Toniton-kulörer och är lika vacker tillsammans med överskåp som utan. Kombinera med vår matchande väggfärg, kakel och spis. Har du en bred spishäll kan du hänga upp två stycken Cilindro bredvid varandra. Fläkten är endast för normalventilation eller återcirkulation (kolfilter). Fettfilter som tål maskindisk avlägsnar effektivt matos och kan lätt avlägsnas för rengöring. Kan även levereras med glasplatta för bättre luktavledning.

Köksfläkt Mantica RV Toniton x Røros

Köksfläkten Mantica RV finns i fem matta Toniton-kulörer och är lika vacker tillsammans med överskåp som utan. Kombinera med vår matchande väggfärg, kakel och spis. Modellen kan även tillverkas med specialbredd eller specialhöjd mot pristillägg. Dessutom kan du få Mantica med spisvakt som är smart och diskret integrerad i kåpan. Fettfilter som tål maskindisk avlägsnar effektivt matos och kan lätt avlägsnas för rengöring. Indikator för rengöring av fettfilter i metall. Levereras för alla typer av ventilationslösningar. Uppge typ av fläkt/aggregat/extern motor som kåpan ska anslutas till.