Kökskulörer

Tonitonköket finns i sex sammetsmatta kulörer - Grå, Creme, Blå, Grön, Gul och Peach. Alla kökskulörer kan kombineras med väggfärg, kakel och möbler från valfri Toniton-palett. Beroende på vilken kombination du väljer kan du få en lugn och harmonisk känsla i vackra monokroma toner, eller ett mer spännande och kontrastrikt uttryck i flera toner.

Toniton Creme

Lätt, mjuk och krämig – Toniton’s Creme kökskulör är den subtilaste av våra kökskulörer; en ljus vit-beige ton med värme. Vi kombinerar den gärna med Tonitons Peach kulörer för ett ännu varmare och kryddigare uttryck, eller Toniton’s övriga Creme kulörer för en lätt och ljus helhet.

Toniton Peach

Mjuk och vänlig, trendig och jordnära på samma gång. Toniton’s peach kökskulör är en av våra mest uttrycksfulla kökskulörer; en mellanmörk rosa-brun ton med ett litet varmt gulstick. Vi kombinerar den gärna med Toniton’s Creme kulörer för en mjuk, lätt och krämig känsla, eller Toniton’s blå kulörer för en kall och ball kontrast.

Toniton Blå

Kall eller varm, sober eller rustik, dämpad eller uttrycksfull. Tonitons blå kökskulör är en mellanmörk grå-blå ton som kan få olika uttryck beroende på kombination. Vi kombinerar den gärna med kulörer från Toniton Creme palett för en varm, omfamnande och harmonisk känsla, eller tillsammans med kulörer från Toniton Peach palett för en mer expressiv, internationell och energisk känsla.

Toniton Grön

Dammig men klar, modern men tidlös. En uppdaterad klassiker med mer stuns. Toniton’s gröna kökskulör är en mellanmörk ton med lite gult i, och skulle kunna beskrivas som närmast pistagegrön. Vi kombinerar den gärna med Toniton’s övriga gröna kulörer för spirande energi eller med accenter ur Toniton’s peach kulörer för att få den att poppa likt smågodis; kolla bara in vår gröna terrazzo.

Toniton Grå

Oklanderlig, klassisk och beständig – Toniton’s grå kökskulör är en mellanmörk neutral ton med lite värme i. Vi kombinerar den gärna med Toniton’s gula kulörer för lite soliga kontrastglimtar eller Toniton’s peach kulörer för en varm och delikat kontrast. 

Toniton Gul

Solig, mild och glad – Toniton’s gula kökskulör är en ljus, nästan pastellig ton med lite värme i. Vi kombinerar den gärna med Tonitons övriga gula kulörer för en solig känsla i hela rummet eller tillsammans med Tonitons gråa kulörer för ett mer kontrastrikt och stilistiskt uttryck.